BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

2010 m. birželio 29 d., antradienis

Nauja dienotvarke

Sveiki...Jau atsirado nauja dienotvarke :)


Pirmadienis:Nemokami daiktai
Antradienis:Apie CG + Makiazo spalvos
Treciadienis:Pries ir po
Ketvirtadienis:Stardoll'o naujienos
Penktadienis:Stardoll'o parduotuves + Makiazo spalvos
Sestadienis:Apie graziausia albuma
Sekmadienis:Apie graziausia scenariju
Taigi...Iki ;)

2010 m. birželio 27 d., sekmadienis

Rasytojos banneris

Labuu ir vel ;D Skubu Jums pranesti nauja zinia...Gretos-Rasytojos banneris bus stai...Toks :DJis labai panasus i mano,tik mano grazesnis...Pajuokavau XD .Skiriasi paveiksliukas is parasyta kitaip ...Na...Tai iki :)

Ps.:Pamirsau pasakyti ,kad as dienotvarke pakeisiu :)

Mano banneris

Sveiki,nuo siol mano banneris bus...Toksai ;) As ji pasirinkau is bloggo fono...Gretai padarysiu irgi panasu ...Man atrodo Jums patinka :*

Sveikuciai ;)

Sveiki,norejau Jums pranesti ,kad bloggas atsinaujins ir...Manau taps aktyvesnis ;D

Taigi as pakeisiu bannerius ,bloggo fona ir t.t
LAUKITE :D

2010 m. birželio 23 d., trečiadienis

Bloggas uzsidaro

Sveiki ,bloggas uzsidaro menesiui :-]

Ne i tema,bet...



Sveiki,siandien antradienis ir as Jums tureciau rasyti nemokamus daiktus...:) nesijaudinkite ,parasysiu :D Tik veliau .O dabar...Jei este SuperStar ,o pinigai baigesi ir reikia laukti kito menesio,ka daryti ? Patarimai...Ka daryti jei esate SS ir neturite pinigu :).

1.Jei esate SS ir...Norite kazka padaryti galite...Tiesiog splendide nusipirkite daug daug zvaigzduciu ir pasidarykite is ju sukuosena ;) Aisku...Kam patinka,o virsuje yra pavizdys :)Ten esu as ;D
2.Cia yra budas kaip uzsidirbti sd ...Tiesiog...Ismeskite nereikalinga daikta i siuksledeze ;D
3.Jei neturite ka veikti patobulinkite suita,medoll,albuma...Ps.:cia galioja ne tik SS
Tai tiek ;0

2010 m. birželio 22 d., antradienis

pries ir po 2



Sveiki,siandien antradienis ir reikia padaryti pries ir po ;) tai asir padariau :).Tikriausiai Jums patinka meilute302 isvaizda kria as padariau.O ji yra ta su auskarais :D Jei nesupratote :D.Taigi tiek ;-*

pries ir po


Sveiki,as siandien rasysiu be bannerio ,nes kazkaip eiskirove :D Taigi...Pries ir po ...Keira-V...Man atrodo Jums patiko mano pries ir po:D .Padariau toki juoda stiliuka ;D

iki

2010 m. birželio 21 d., pirmadienis

taigi taigi...

Sveikucia.Tikriausiai matete ,kad jau yra 100 irasas :)As tuo labai dziaugiuosi ...Tikriausiai ir Jus ta pati darote :) :P :D As manau ,kad sis bloggas tuoj ispopuleres :) ir as rasysiu ne tik sesiems sekejams :) o netgi 100 sukeju visados lauks tos dienos kai vel parasysiu menka pranesima ;P

100 irasas!!!

Sveiki,ar matote ,kad sitas irasas yra 100 !Netikite ? Ach...Tiek daug Jums rasiau mieli skaitytojai ir rasytoja ir as !Dziaukimes visi kartu !!! O veliau turesim ir 1000 pranesima :) Bet...Dar iki to daug laiko.DZIAUKIMES TUO KA TURIME !!! :-]

Vasarine staigmena ;)


Sveiki,as Jums,mieli skatytojai,paruosiau staigmena ;* Kiekviena pirmadieni ir sestadieni as padarysiu...Makiaza vis kitokiu spalvu...Pvz.:zalia,oranzine,melina ir t.t. Tikriausiai Jums patiko vasariska staigmena ;PIr...AR ZINOJOTE ,KAD SITAS IRASAS YRA 99 ? :-]

truputeli apie vezliukus

Sveiki,sorry ,kad vakar nerasiau ...Tiesiog susirgau...Ir blogai jauciausi tad tevai neleido prie kompo ;{ O iandien as parasysiu apie vezliukus daugiau ;]

Vėžliai – labai sena roplių grupė. Beveik visos vėžlių rūšys yra kilę iš tropinių arba subtropinių regionų. Ir nors nemažai jų gyvena dykumose, yra rūšių išimtinai gyvenančių tik miškuose. Visos vėžlių rūšys mėgsta šilumą. Dauguma jų galėtų išgulėti tiesioginiuose saulės spinduliuose ištisas valandas.

Sausuminiai vėžliai – vegetarai, tačiau retkarčiai ėda ir mėsinį maistą. Kai kurie vėžliai po kelias valandas per diena mirksta vandenyje, kitiems – drėgmės užtenka gaunamos su maistu. Gyvena vėžliai Kaukaze, Šiaurės Afrikoje, Pietų Ispanijoj, Balkanų pusiasalio vakarinėje dalyje, Irane ir Viduržiemio šalių vakaruose. Jie gyvena sausose stepėse, pusiaudykumose, retuose miškuose, kalnų papėdėse, jų netgi galima aptikti 1100 m. virš jūros lygio iškilusiuose kalnuose. Neretai vėžių galima aptikti ir dirbamuose laukuose bei soduose. Šios rūšies vėžliai išauga iki 30 cm ilgio. Išsiskiria vėžliai iš kitų tuom, jog priekinėse galūnėse, pas juos ne keturi nagai, kaip pas kitus vėžlius, bet penki.

Pagrindinis vėžlių maistas yra augalinis, tačiau jie su malonumu ėda ir įvairius bestuburius. Iš žiemos miego vėžliai pabunda vasario kovo mėnesiais, beveik iš karto prasideda dauginimosi periodas. Šiuo laiku vėžliai – patinai pastoviai veliasi i muštynes su konkurentais ir skleidžia įvairius garsus. Birželio liepos mėnesiais vėžlio patelė padeda nuo 4 iki 16-20 kiaušinių. Po 2-3 mėnesių išsirita mažučiukai vėžliukai, kurie išsikasa i smėlį giliau ir į žemės paviršių išlenda tik kitą vasarą.

Tai tiek apie vezliukus ;)

Stepinis vezlys

Sveiki,siandien pirmadienis ir as nukopijavau straipsni apie vezliukus :)

Stepinis vėžlys
(Testudo horsfieldi)

Kilmės šalis: Vidurio Azija
Dydis: Patelės 20cm, patinėliai 16cm
Svoris: 1kg
Amžius: 60 metų
Mityba: Vegetaras

Trumpas aprašymas. Stepinis vėžlys dar kitaip vadinamas Vidurio Azijos vėžliu, nes jis paplitęs Vidurinės Azijos stepėse. Šie ropliai gyvena Irane, Pakistano ir Indijos šiaurėje, Kinijoje, Afganistane, bei daugelyje buvusios Sovietų sąjungos Azijos valstybių.

Stepinis vėžlys yra sausumos gyventojas, nes jis gyvena sausose, uolėtose dykumose, pusdykumėse arba skurdžia augmenija apaugusiose vietovėse. Šių roplių aptinkama ir 1500-2000m. virš jūros lygio. Ties upių slėniais arba oazėse, kur augmenija yra kiek vešlesnė, galima aptikti stepinių vėžlių populiacijas, nes jie čia randa daugiau maisto.

Išvaizda. Stepinis vėžliukas ant nugaros turi išgaubtą šarvą. Šarvo spalva būna nuo gelsvai žalsvos iki tamsiai rudos. Šarvas pasižymi ornamentu – tamsesnėmis dėmėmis.Patinėlių šarvo išgaubimas būna labiau plokščias nei patelių. Apvalios formos šarvas dažniausiai būna pas jauniklius. Pilvo šarvas įprastai yra juodas.

Patinėlį nuo patelės galima lengvai atskirti pagal uodegos ilgį. Patinėliai turi gerokai ilgesnę ir storesnę uodegą nei patelės. Be to patinėlis už patelę būna žymiai mažesnis. Jei stepinių vėžliukų patelės būna iki 20cm. ilgio, tai patinai tik apie 16cm.

Stepiniai vėžliukai skiriasi nuo kitų rūšių vėžliukų tuo, kad jie turi stiprias priekines kojas su tik keturiais nagučiais. Šiais nagais vėžliukas rausia sau urvelį. Kojos padengtos šiurkščiais žvynais.

Vėžliukų regėjimas yra puikiai išvystytas. Jie mato netgi spalvas. Tačiau šie ropliai negirdi įprastų garsų. Todėl nevarkite galvodami vėžliukui vardą: pašaukus savo augintinį, jis į savo vardą nereaguos (tačiau muziką, ypač grojant fortepijonu girdėti gali).

2010 m. birželio 20 d., sekmadienis

Gera naujiena

Labuks vakaruks ;) . Tikriausiai matete ,kad prie musu bloggo prisijunge dar vienas narys :) ...O isviso jau yra 6 nariai ;O .Nors atrodo ,kad mazai..Bet tokiam bloggui didele pazanga :)

Cha chi :D


PaveikslėlisSveiki,ar zinote ,kad...DABAR BUS ANEKDOTAI?!O tai...taip...Linksma :D

Atėjo į mokyklą Petriukas visai baltas. Mokytoja jo klausia:
- Kodėl tu toks baltas, gal sergi?
- Ne, tiesiog mama mane šiandien nuprausė...

žiemos pabaigoje susitinka du draugai, vienas klausia:
- Kur praleidai atostogas?
_ pirmas dvi dienas Alpėse.
- O kitas ?
- Gipse...

- Kur Vytautas Didysis pasiekė savo pirmąją pegalę? - klausia mokytoja.
- 139-ame mūsų istorijos vadovėlio puslapyje! - atsako mokinys...

Tėvas atėjo pasiimt vaiko iš darželio:
- Kuris jūsų vaikas?
- Nesvarbu, vis tiek rytoj atvesiu..

Gaisrininkas laiko egzaminą į muzikos mokyklą. Klausimas:
- Kuo skiriasi smuikas nuo rojalio?
- Rojalis ilgiau dega...
Stai...Tikriausiai patiko...:)

Atsiprasau ir...

Sveikuciai...Labai atsiprasau ,kad vakar neparasiau i blogga...Ir...Grata siandien nerasys ,nes negali...Na...Nenusiminkime kitas irasas bus su anekdotais,gal Jus pralinksmins ;)

2010 m. birželio 19 d., šeštadienis

Apie CG


Sveiki,siandienos covergirl yra Izergul...Jos vardas yra Ana.Ji yra mergaite :D is Rusijos federacijos.Ji turi 418 starpointu...Atrodo mazai...Bet jos kambariai labai grazus ,o butent tas kambarys kuriame ji isisaugojo savao anketa...:)Jos apranga ivertinciau 4/5 ,o suita 5/5 su+ :D .Tai tiek apie ja susitiksime rytoj ;)

2010 m. birželio 18 d., penktadienis

Covergirl


Sveikuciai.As su Greta susitarem ,kad as tik ikelsiu nuotrauka biskuti aprasysiu ,o ji ten placiau aprasys...Taigi siandienos CG yra Izergul .Ji turi 397 starpointus.Atrodo keista ,nes turi mazai starpointu.Bet siaip jos kambariai visai nieko netgi ne visai nieko ,o nuostabus ;) 5/5 as jau nors vertinciau ;)

2010 m. birželio 17 d., ketvirtadienis

pabalsuokite uz...

Sveiki...Taigi siandien yra ketvirtadienio diena ;) Ir as Jusu prasau ,kad pabalsuotumete uz Pukenija...Nors kaikurie galvoja ,kad Pukenija yra vagile...As taip nemanau...TURIM ISGARSINTI JA !!! Juk mes lietuviai ir lietuvius turim PALAIKYTI!Taigi...Kas su manim?

Pabalsuokite

Sveiki,kadangi siandien ketviratadienis...Prasau Jusu pabalsuoti uz mano scenariju greta and joseb :D .As tam scenarijuje padariau vestuves...O tarp kitko mano nickas yra GretaGoodGreta .Taigi as neseniai susikuriau stardoll anketa...

sveiki...

Sveiki...As vakar susilauziau rankos riesa taigi negalejau rasyti...Bet siandien as su teciu ir mama vaziavome pas gyditoja 7 valanda.Ji pasake ,kad as ne susilauziau ,o tiesiog man tas kaulas suskilo...Taigi...Gaila...Bet as pasistengsiu siandien parasyti ;P

Norejau pranesti

Sveiki...As jums noriu pranesti liudna zinia...Greta susilauze riesa...Taigi nezinau ar ji siandien rasys i blogga...Ir siulau...Paremkim ja ;)

2010 m. birželio 16 d., trečiadienis

nemokamas kaspinelis (rozinis)

Sveikuciai,norite gauti rozini kaspinli is sreko?Na...Man atrodo ,kad taip taigiziurekite:

Eik įwww.paramountpictures.co.uk/PremiereClub/PremiereClub_Promotion.asp?pid=792&u= Po "u=" suvesk savo ID. JI gali rasti nuėjus į savo lelės My Account . NUkopink jį ir parašyk po 'u=' . Paspayskite Enter, ir svetainėje paspauskite Enter.Tada prisiregistruok prie tos svetainės.Ten prašys tel. nr. tai rašykit kokias nesąmones.Po to paspausk, kad prisiregistruotum, ir rašys "Ar pranešti tau telefonu, kad užsiregistravai" paspaust kad ne.Tada paspausk ant žodžiu CLICK HERE.Siaip jis nepasakysi ,kad nuostabus ...Bet...:)

2010 m. birželio 15 d., antradienis

Svarbu:

Labju.As jau sugalvojau kokia dienotvarke bus...


Pirmadienis : rasysim apie gyvunus(geriausia vezliai)
Antradienis : darysim visokius pries ir po
Treciadienis : rasysim nemokamus daiktus (stardolle)
Ketvirtadienis : rasysim skelbimus.Pvz.:prasau ivertinkit mano albuma ir t.t
Penktadienis : rasysim apie tos dienos CoverGirl
Sestadienis : rasysim receptus
Sekmadienis : Anekdotai
Jums patiko??? :)

Naujas scenarijus





















Labas vakaras,siandien stardolle pamaciau nauja scenariju.Tai yra stadionas.Kadangi dabar vyksta tokios futbolo rungtynes,kurios vadinasi,,FIFA''.Taigi ten yra daug veliavu ir mazai rubu ;D

pranesimas

Sveiki as jums norejau pranesti ,kad greit jau bus 100 irasas.As labai to laukiu ;P

nemokamas kaspinelis

1.Eikite i http://myproxy.ca/
2.į url laukeli iveskite http://www.stardoll.com/en/cinema/?id=148
3.Kai tik jūs esate ant to puslapio, kuriam išleidžiama tai krauti
4. prisijungti
5. Jūs neturite stebėti video !
6. Grįžkite į reguliarų Stardoll, ir jūsų Spiderweb turi būti jūsų suite!
as tai ten nelabai suprataukas ten per kaspinelis ;DBet jis visai nieko...

Prasau pabalsuokite...


Labuka,labai noreciau ,kad jus pabalsuotumete uz mano scenariju kuris vadinasi -Beutifull.Mano vardas stardolle - simmonna640 ;) Jei ka ;)


parduotuves


Siandien as jums papasakosiu apie stardoll naujas ir pradingusias parduotuves...LE-atsirado nauja vasaros kolekcija...KOHLS-siaip nieko nepasikeite tik rubai nauji kaikurie atsirado,Splash-nauja parduotuve kurioje yra maudimukai,Coco chanel tribute-nauja parduotuve ir paprasti rubai,MissSixti-nauji rubai,GardenVariety-augalu parduotuve,Stylein-ar ten kaip ;Drubu parduotuve,DVF-rubu pardaske;Dir viskas daugiau ten nieko naujo :D

Tikriausiai matete

Labu visiems.Man rodos visi mate ,kad atsirado toksai zmogus kuris panoro buti rasytoja.Tai buvo Greta ,as jai esu labai dekinga...Kad ji skaite bloga...Kad panoro buti rasytoja...Taigi imkime pavizdi ;P

mano banneris

Stai toksai bus mano banneris;)Manau jums patinka :)

sveiki...

Sveikuciai visi.As esu sio bloggo rasytoja.Mano vardas yra Greta.Man 12 metuku.Mokykloje lankiau dailes bureli.Megstu lipdyti is molio ir zaisti krepsini...Tai tiek apie mane ;) Ir dar...Namie auginu 2 zuvytes -Aukse ir Felicia,vezliuka-Toma ir katyte persu veisles -Rina.

Iki,jusu Gretulinka

konkurso nugaletoja ir ...


Sveiki,kaip matote yra naujas banneris ir konkurso nugaletojos darbas.Isrinkau si paveiksliuka ,nes daugiau niekas nedalyvavo...Sios mergaites vardas-Greta,pavarde-,metu-12,telefonas-.Tikriausiai jums patiko ;P

2010 m. birželio 4 d., penktadienis

Nezinau...


Sveiki !

Ieskau siam bloggui rasytoju.Gal ir Tu noretum rasyti i si blogga.Nes jis jau atsinaujina.Tai tuoj viska pakeisiu .Prasau...Jei nenori buti rasytoja tai nors tapk sekeja(-u).

Iki ;)

2010 m. birželio 1 d., antradienis

Juokimes kartu




Juokis juokis.Tuoj ikasiu as tau ...Tuomet pasijuoksi...:D
Sveiki,kaip matote virsuje yra paveiksliukas...Skelbiu jums konkursa!Kuris vadinasi : Juokimes kartu !Reikia surasti su vezliu nuotrauka ,bet juokinga...ir kazka linksmo parasyti:)Pazvizdys yra virsuje.
Kunkurasas skelbiamas nuo 06-01 iki 06-05.
Ruoskites :D